Trainingen

Voordat je als mentor aan de slag kunt, dien je een tweedaags trainingsweekend te volgen. In deze training worden coachingstechnieken en gespreksvaardigheden behandeld en geoefend, ga je aan de slag met vragen stellen en brengen we je weer even terug in de beleveniswereld van een basisschool-leerling met hun specifieke uitdagingen en problematieken. Maar je krijgt ook meer informatie over de doelen en de opzet van het project en je hoort wat er van je verwacht wordt en wat er per se niet verwacht wordt en welke middelen en hulp je tot je beschikking hebt.

Voor het schooljaar 2020-2021 zijn de trainingen reeds gepland. Deze trainingsweekenden zijn op:

* zaterdag 19 en zondag 20 september 2020
* zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2020

 (van 10:00 tot ongeveer 15:00 uur)

Wacht niet te lang met inschrijven want vol = vol.!!

Het zijn twee intensieve, aaneengesloten maar zeer leerzame dagen waarin uiteraard ook ruimte is voor luchtigheid en gezelligheid. Zo mogelijk zal in de week na de training een (kort) nagesprek worden ingepland waarna je zo snel mogelijk daadwerkelijk gekoppeld gaat worden aan een leerling en je aan de slag kunt en het geleerde in praktijk kunt brengen.

Aanmelden voor een training kan door een mail met motivatie te sturen naar:
Juliette Meurs-Troch / Mentorproject@live.nl
Je krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd.

Dit is ook het mailadres waar je eventueel meer informatie kunt verkrijgen en je vragen kunt stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>